Remote radio control

Post Reply
Rob Henderson
Posts: 32
Joined: Mon Mar 11, 2013 7:31 pm

Remote radio control

Post by Rob Henderson »

Since upgrading to V2 I can not change the frequencies of my SL30 from the HXr
Has anyone else found this?
Rob Henderson
Posts: 32
Joined: Mon Mar 11, 2013 7:31 pm

Re: Remote radio control

Post by Rob Henderson »

Update; I tried to send nav freq's also,
no joy.
Any Suggestions?
GRT_Jeff
Posts: 660
Joined: Tue Dec 11, 2012 12:11 am

Re: Remote radio control

Post by GRT_Jeff »

It works in testing, and I haven't received any other reports.

Is the SL30 directly connected to this display? Is the SL30 showing up correctly as COM1 and NAV(1) (or COM2 and NAV2) with frequencies showing in the upper right corner of the screen? Are there any other COMs or NAVs? Does the frequency change in the upper right corner? Does it change back to the previous frequency after a few seconds?
Rob Henderson
Posts: 32
Joined: Mon Mar 11, 2013 7:31 pm

Re: Remote radio control

Post by Rob Henderson »

Yes the SL30 is connected to the display com1 and nav1
The display changes on the HXr for a few seconds then changes back.
If I change the freqs on the SL30 the HXr changes
This was working prior to the 2.0 update
User avatar
glenn
Posts: 11
Joined: Fri May 24, 2013 11:56 am

Re: Remote radio control

Post by glenn »

Mine works fine with 2.0.
Regards,
Glenn

Velocity Elite RG
Rob Henderson
Posts: 32
Joined: Mon Mar 11, 2013 7:31 pm

Re: Remote radio control

Post by Rob Henderson »

Update, I re seated the SL30 and all is working well again
Post Reply